Hanen

Et Hanen-forløb hos Sprogklar

Hanen Center er en canadisk nonprofitorganisation, som udvikler sprogindsatser og underviser pædagoger, forældre og logopæder heri. Hanens metoder er anerkendte verden over, og flere forskningsstudier har påvist deres effektivitet i at understøtte børns kommunikative og sproglige udvikling. Flere af Sprogklars medarbejdere er Hanen-certificerede, og derfor tilbyder vi flere af deres efteruddannelser og programmer i Danmark på dansk.

Teacher Talk - Det perfekte Hanen-forløb til dagplejere

Teacher Talk er overordnet set en komprimeret version af Hanen-forløbet "Sprog i samspil". Teacher Talk består af tre kurser. Dagplejere kan tage alle tre kurser eller kun en enkelt. Hvert kursus kan leveres over en eller to to mødegange. Fordelen ved Teacher Talk er, at der undervises i alle de samme strategier, som er kendt fra Sprog i Samspil, men over en kortere periode.

For at gennemføre Teacher Talk lokalt hos jer, skal I have mindst 10 dagplejere, som kan komme på et hold. Prisen vil afhænge af antallet af medarbejdere, om undervisningen foregår live eller online samt transportudgifterne.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil bestille et Teacher Talk-forløb lokalt hos jer, kan du skrive til info@sprogklar.dk

;