Vikardækning

Mangler I vikardækning grundet barsel, sygdom eller lignende, kan vi hjælpe

Der er tre gode grunde til, hvorfor I skal vælge Sprogklar som samarbejdspartner, når I har brug for logopædisk vikardækning:

  1. I får adgang til erfarne og kompetente logopæder, som kan gå direkte ind og varetage opgaverne uden forudgående oplæring mv.

  2. I slipper for en del administration vedr. ansættelse mv.

  3. Vi er hurtige. Som regel kan vi opstarte eller overtage et forløb inden for en uges tid efter første kontakt.

Hvad kan vores logopæder?

  • Udrede børn
  • Undervise enkelte børn fysisk eller online og føre journal
  • Vejlede forældre
  • Deltage i møder
  • Varetage konsultative indsatser til pædagoger, lærere og andre

Hvad siger forældrene?

"Han er stadig i rivende udvikling og det er så dejligt. Han sætter flere ord på sine sætninger nu og forklarer bedre hvad han vil. Så kæmpe fremgang :-) Tusind tak."

Mor til M, 5 år

"Tusind tusind tak for din hjælp. Han har været simpelthen så glad for at tale med dig og du har været meget inspirerende for ham i forhold til at få styr på udtalen."

Mor til T, 14 år

Med Sprogklars vikardækning får I:

  • Hjælp fra en eller flere erfarne logopæder, som kan gå direkte ind og varetage opgaverne i en aftalt periode - uden oplæring! Vores logopæder hjælper med de opgaver, der måtte være behov for, hvad enten der er tale om testning, observation, vejledning til forældre, dagtilbudspersonale eller skole, direkte eller indirekte intervention til barnet m.m. 

 

  • Mulighed for faglig sparring med vores specialiserede logopæder (kandidat- eller ph.d.-niveau), som underviser på Syddansk Universitet og/eller jævnligt afholder kurser og workshops inden for deres kernefagområder. Det vil sige højt kvalificeret sparring ud fra den nyeste forskningsbaserede viden. Da alle vores logopæder samtidig arbejder i vores logopædiske klinik og flere har erfaring fra PPR, er vores sparring praksisnær og med øje for jeres muligheder og begrænsninger for øje.

 

Hvordan arbejder vi?

Vi arbejder online-baseret, medmindre andet aftales. Vi har stor erfaring med
dette og oplever, at det giver god mening for mange familier og er en effektiv måde at arbejde på. Online-møder og -undervisning er både fleksible og tidsbesvarende ift. kørsel, og vi oplever, at de fleste er vant til online-møder fra andre sammenhænge. Vi har hundredevis af forskellige materialer til at gøre det sjovt og relevant for det enkelte barn eller unge uanset alder og interesser. 

Vi lægger os så vidt muligt op ad jeres eksisterende indsatser og serviceniveau, således at familier og institutioner oplever en rød tråd i måden, hvorpå der arbejdes.

Vi er her for at hjælpe jer, når I har brug for kompetente, erfarne logopæder, som kan varetage sager på jeres vegne. Tilfredshed hos jer og familierne er altafgørende for os.

Trine Printz, ph.d., klinikleder

Priser

Vi laver altid et individuelt tilbud ud fra mængde af timer og/eller opgaver, men for eksempel vil et typisk undervisningsforløb for et barn med direkte undervisning en gang om ugen koste kr. 3.200 pr. måned (ekskl. moms).

Ved køb af flere forløb tilbyder vi typisk en rabatpris.  Hvis I ønsker en pris på varetagelse af et bestemt antal opgaver, så skal I blot kontakte os, og så laver vi en pris, der passer til forløbsrammerne. 

Afregning

Vi står for alt i forhold til lønninger, ansættelse, sygdom, ferie, IT-systemer, telefon osv. til vores egne medarbejdere. I modtager derfor blot en månedlig faktura med den på forhånd aftalte pris.

Mød vores logopæder

Trine Printz, ph.d.

Sanne Schou Olesen, ph.d.

Sofie Neergaard Trecca, cand. mag.

Elina Just Borsinski, cand. mag.

Trine Kofod Kallestrup, cand. mag.

 

;