Nebula PPR

Nebula PPR

Er du logopæd eller tale-sprogkonsulent, så er denne version af Nebula til dig! Den indeholder et logopædisk materialebibliotek, hvor du finder konkrete materialer, som du kan bruge i dit daglige arbejde som logopæd. Blot vælg den vanskelighed, som du søger materialer til, og Nebula vil præsentere med en række muligheder. Vi bygger materialerne ud fra, hvad vi selv bruger i Sprogklars Klinik, og vi går meget op i, at det Logopædisk Bibliotek er praksisrelevant. Derfor udvikler vi løbende nye materialer. Hvis du har ønsker til indhold, er der også mulighed for, at vi udarbejder materialer hertil.

PDF-materialer, PowerPoints & videoer

Biblioteket indeholder materialer i PDF format, som du kan print ud og tag med, eller du kan hente en helt powerpoint! Det giver mange anvendelsesmuligheder, fx til fysisk eller online taleundervisning eller som lektier til hjem og daginstitution/skole. Biblioteket indeholder også instruktionsvideoer, som let kan sendes ud til barnets forældre og daginstitution/skole via Nebulas unikke Video-SMS-funktionen.

Materialerne og videoerne har alle en ”thumbnail”, som er en eksempelvisning, der illustrerer, hvad materialerne indeholder, når du scroller hen over materialerne. Alle PDF-materialer og PowerPoints har en indledende beskrivelse, så de er nemme og hurtige at tage i brug.  

Som bruger kan du sortere i, hvad du gerne vil se i filtreringen. Du kan blandt andet vælge mellem kategorierne materialetype, vanskelighed, bruger og/eller aldersgruppe.

Forældrebrug

Når du køber adgang til det Logopædiske Bibliotek, får du adgang til mere end 100 materialer, som du frit kan bruge i din egen praksis. Flere af materialerne er herudover også beregnet til forældrebrug, og instruktionerne på forsiden gør det nemt at implementere materialerne som hjemmeøvelser.

Pris

Hvis du abonnerer i 2022 er den årlige pris kun 695 kr. pr. bruger med binding i 3 år. I 2023 vil det årlige abonnement stiger til 995. kr. pr. bruger. 

Prisen inkluderer desuden adgang til Nebulas dagtilbudsbibliotek.

*Alle priser er eksklusive moms.

Rundvisning

Hvis du har spørgsmål eller brug for en mere detaljeret gennemgang af bibliotekets funktioner og indhold, så skriv til os på info@sprogklar.dk og få en online rundvisning.