nebula logo.png
 

Sprogklars sprogportal til alle, der arbejder med børns sprogtilegnelse

 Videostrategierne er tilgængelige med undertekster på flere sprog

Videostrategierne er tilgængelige med undertekster på flere sprog

Nebula, kan du bl.a. andet se eksempler på strategier, der viser, hvordan man er en god sproglig rollemodel, og eksempler på strategier der udvikler barnets tænkning og på forskellig måde understøtter barnets ihærdighed og sprogudvikling i hverdagen. De understøttende sprogstrategier i Nebula er udvalgt på baggrund af CLASS, der er et amerikansk redskab, der måler kvaliteten af interaktionen mellem pædagog og barn. Du kan også finde eksempler på, hvordan du kan arbejde med barnets førskrift, og hvordan forældre kan understøtte deres barns sprogudvikling.

Sketch001.jpg

Da Nebula er brugerdefinerebart vil det desuden let kunne integreres i et kompetenceudviklingsforløb (som det er tilfældet ifm. SHO-projektet) og/eller i nuværende arbejdsrutiner. Kompetenceudviklingsforløb kan således udformes, så de består af blandet læring (eng. blended learning). Ved blandet læring kombineres traditionel undervisning på workshops med online kurser, som du kan tilgå via Nebula.

Har du lyst til at høre mere om Nebula, kan du kontakte SPROGKLAR og bestille en uforpligtende præsentation af, hvad Nebula kan gøre for netop jer. Vi kommer gerne ud til jer.

Om navnet Nebula

 En nebula kaldes også for en "stjernebørnehave"

En nebula kaldes også for en "stjernebørnehave"

Navnet Nebula, som betyder stjernetåge, er valgt, fordi det næsten på en prik beskriver børns sprogudvikling. En stjernetåge er egentligt bare en masse støv, men hvis der er støv nok, så binder støvet sig sammen og over tid opstår en stjerne. Sådan er det også med et barns sprog. Det sproglige støv, som vi drysser på barnet hver dag, behøver ikke altid være perfekt, men hvis der er nok af det, vil det klumpe sig sammen og blive til stærke sprogfærdigheder.